Ontdek LØV | ELLY op Lijstjestijd
top of page

"FEED YOUR SOUL" DAG RETREAT

Praktische info
Zondag 3 september van 10u tot 17u
Beschikbare plaatsen 20 personen

Locatie
Het betoverde kasteel van Sterckshof in Deurne Gelegen naast het park van het Rivierenhof.

Prijs
€125 incl.BTW (vraag naar je factuur)

Organisatie
lovelly.vegan & Flow Yoga & Welzijn
Ontsnap aan de dagelijkse drukte en vind innerlijke rust tijdens de betoverende 'Feed Your Soul' dagretreat. Geniet van eersteklas macrobiotisch veganistisch eten, yoga, meditatie, energiewerk en ontspanning in een rustgevende omgeving. Deze dag is een moment van herbronning, waarbij we de automatische piloot uitschakelen en in verbinding komen met onszelf. Laat het soulful energetisch eten je lichaam versterken, de yogalessen je soepeler maken en de meditaties je geest bevrijden. Voed jezelf op alle niveaus en gun jezelf deze rustgevende en inspirerende ervaring.
image00016.jpeg

Voel de dringende roep om te ontsnappen? Verlang je naar een complete uitvlucht uit de dagelijkse ratrace? Heb je nood aan verstilling en rust deze winter? Dan is deze 'Feed Your Soul' dag vooral voor jou.

Verstil het lawaai van je gedachten en dompel jezelf onder in een hemelse oase van rust tijdens de betoverende 'Feed Your Soul' dagretreat.

Laat je leiden door de kalmerende handen van Wendy Donckers en Ellen Van Neste, terwijl je je lichaam, geest en ziel voedt met een unieke combinatie van eersteklas veganistisch eten, yoga, meditatie, energiewerk, ontspanning en krachtige rituelen, omringd door de muren van het betoverende kasteel Sterckshof.

Reset je systeem, keer terug naar de essentie en streven naar dat zalige gevoel van opperste gelukzaligheid. Sta ook oog in oog met jezelf, want het soulful macrobiotische eten in het thema van het transformatie element water versterkt je lichaam, de yogalessen laten je soepel en zacht voelen, de inspirerende en helende meditaties bevrijden je geest en de omringende natuur vult je met vreugde.

Deze dag is een innerlijke reis waarbij we contact maken met ons diepste wezen en genieten van innerlijke rust en hernieuwing. We stappen uit de automatische piloot en gaan voor oprechte verbinding met onszelf. Het contact met je ware zelf schenkt je rust, inzichten en creativiteit. Jij verdient dit moment voor jezelf.

daniel-sessler-Nq5ATzURbSE-unsplash (1).jpg

Dit is de tweede editie van het 'Feed Your Soul' dagretreat dat vorige keer plaatsvondt op het domein van Bleyckhof in Oelegem. Deze winter verkiezen we een warme uitnodigende plek in de yogaruimte van Flow Yoga & Welzijn. Namelijk in het Sterckshof kasteel gelegen in Deurne. Aangrensend ligt het prachtige park van het Rivierenhof. Binnen de kasteelmuren kunnen we genieten van yoga, breathwork en meditatie, de lunch vindt plaats aan een lange tafel op het buitenplein met vuurkortf om ons warm te houden (binnen als het regent). Tijdens de pauze kan je er even tussenuit en genieten van het winterse landschap van het park. 

FEED YOUR SOUL
DAG PROGRAMMA

10u

10u15

11u30

13u

14u30

15u45

16u

17u

Verwelkoming met iets lekker

Grondende meditatie en loslaten

Thee met aansluitend zachte yoga

Plantaardig en macrobiotisch lunchbuffet thema water (=winter)

Hartverwarmende cacao ceremonie, meditatie en journaling

Surprise

Verwarmend drankje en dessert

Vrouwencirkel en afsluitritueel

Yoga teacher, holistisch coach en FLOW-bezieler Wendy Donckers lééft al meer dan tien jaar yoga, spiritualiteit en alles rond trauma en heling. Met FLOW creëert ze een veilige haven voor rust, heling, groei en verbinding.

Voor die tijd leidde ze een druk en onstuimig bestaan vol extremen, met onder andere een burn-out tot gevolg. Die bood haar de kans om eindelijk te leren ontspannen en rust toe te laten. De overgang van het feestleven en de competitieve basketbalwereld naar yoga en meditatie werd een boeiend en uitdagend proces. De eerste meditatie liep uit op een groot lachsalvo.

Wendy kwam op jonge leeftijd al reizend in contact met ceremonies en oude rituelen in verschillende culturen, en raakte meteen onder de indruk van de kracht van spirituele tradities. In de yogateacher opleiding die ze in Nederland volgde, werd de link gelegd met de oude Keltische gebruiken en filosofie, waardoor ook onze eigen voorouderlijke roots een plek kregen. Voor Wendy is het een kunst om deze krachtige tradities te integreren in de wereld van vandaag.

Wendy bio.jpg
Fotofolies x EllyGoesTofu-4 - kopie.jpg

Vegan cateraar Ellen Van Neste van Lovelly.vegan, of Elly voor de vrienden, heeft het wilde verlangen om iedereen te laten kennismaken met de heerlijkheden die de plantaardige keuken te bieden heeft. De unieke combinaties, de verrukkelijke smaken, de puurheid van de vegan keuken.

 

Haar liefde en passie voor gezond en lekker eten proef je in haar gerechten. In haar keuken komt ze echt tot rust, het is de plek waar haar creativiteit volledig op zijn beloop kan gaan.

 

Ellen trok in juni 2017 met het hele gezin voor twee jaar naar Adelaide in Australië. Ze was onder de indruk hoe uitgebreid het vegetarische en vegan aanbod was in de vele lunchbars en restaurants. Er ging een nieuwe wereld ging voor haar open en haar oude passie, koken, flakkerde weer op. Ze experimenteerde met verschillende nieuwe ingrediënten van de biologische boerenmarkten en las elke vegan kookboek dat ze kon bemachtigen.

Toen het gezin in 2019 terugkeerde naar België, bleek tot Ellen’s verrassing vegan eten ook hier in volle opmars te zijn. Omdat het voor velen toch nog een grote stap is om minder vlees en vis te eten, laat staan om kaas en ei te laten, besloot ze vorig jaar om zelf in actie te schieten, en haar eigen ervaringen en recepten te delen met iedereen die graag die eerste stappen richting plantaardig eten wilde zetten.

bottom of page