top of page
Fotofolies x Wanderlust-32.jpg

Versterk je duurzame positie van je bedrijf door te kiezen voor plantaardige catering.

De juiste man op de juiste plek vinden wordt een uitdaging van deze tijd. Het aanwerven van personeel wordt er niet gemakkelijker op. Een aantrekkelijk loon, een mooi pakket aan voordelen en toffe collega's zijn niet meer de enige drie vereisten op de wishlist van een mogelijke kandidaat.

Jongeren stellen hun eisen en kiezen bewust om te werken in een bedrijf dat aandacht besteed aan duurzaamheid. Ze verkiezen een werkgever die hun een job biedt met impact, op sociaal en milieuvlak. Het lijkt er dus op dat Millennials op zoek zijn naar een doel en betekenis en dat willen ze ook doen via hun job.

Deze trend kan ik alleen maar toejuichen.En geloof me vrij, deze trend zal alleen maar stijgen.

Kiezen voor plantaardige catering is één van de mogelijke pistes om je bedrijf te verduurzamen. Een groot deel van de Belgische bevolking wilt immer minder vlees eten, maar vindt het moeilijk om het uit te proberen. Vaak weten ze niet goed hoe ermee te starten en op welke manier meer groenten op hun weekmenu te introduceren.

Als bedrijf kan je hierin een toonaangevend voorbeeld zijn door te kiezen voor plantaardige gerechten in je bedrijfsrestaurant of een plantaardige cateraar in te schakelen op een partner event of personeelsfeest. Je laat ze kennismaken met plantaardige alternatieven en laat ze verschillende nieuwe groentencombinaties ontdekken.

Bekijk in mijn cateringbrochure welke buffetformules ik kan aanbieden voor je feest of event.

Naast de basisformule kan je verder uitbreiden met diverse warme gerechten en dessert.

Ontvang je graag een offerte op maat uitgewerkt? Dan kan dit uiteraard ook. Je kan me steeds mailen voor verdere informatie.>> hello@lovelly.be

Verras je collega's met een uitgebreid plantaardig ontbijt.

Gezellig samen ontbijten met je collega's voordat de vergadering van start gaat? Dan gaat een volwaardig gezond ontbijt vast en zeker door de mond.

 

Geniet van een mix van verschillende groentenspreads bomvol superfoods, smaakvolle huisgemaakte granola met plantaardige yoghurt en fruitsalade. Proef van jackfruit of tofu dumplings en versgebakken wafels en croissants.

Trakteer je collega's op de geneugten van een power bliss ball of een goed vullend stukje bananenbrood met pindakaas.

Vul aan met heel wat extra lekkers en je bent zeker van een perfecte start van de dag.

Wat vonden anderen er van?

Tofu2.0.png

Liesbeth - Fotofolies

What a treat! Dat was het eerste wat ik dacht als ik zag wat Ellen voor ons op tafel toverde. Ik vroeg Ellen om de lunch te verzorgen tijdens mijn Wanderlust fotosessies en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.Ellen, you're a vegan genius!

Tofu2.02.png

Ann De Greef - GAIA

Super samenwerking: de communicatie verliep erg vlot en het belangrijkste: het eten was overheerlijk.   Een echte aanrader dus.10 OP 10

Tofu2.01.png

Frits Vermeulen - TheChangeLab

Eten kwam perfect op tijd aan, heel vriendelijke service en het eten was erg lekker. Zowel intern personeel als klanten waren erg lovend! Het was eens iets anders maar dit heeft heel goed uitgedraaid, vooral door de hoge kwaliteit van het eten, hoeveelheid en de presentatie ervan.

bottom of page