top of page
Fotofolies x EllyGoesTofu-6 - kopie.jpg

Hello! Ik ben ellen, vegan chef en mama van 2

10 jaar geleden besloot ik van de ene dag op de andere dag dat ik geen vlees en vis meer wou eten. Ik wou met mijn levensstijl geen dierenleed meer toebrengen. Toen ik mijn man het geweldige nieuws vertelde, zat hij even met zijn handen in het haar.

Maar ook ik vond het moeilijk om zo drastisch mijn eetpatroon om te gooien. Ik had werkelijk geen enkel idee hoe ik moest gaan koken zonder mijn stukje vlees en vis. In het wilde weg en zonder echt tijd te nemen om dit uit te zoeken, verving ik mijn dagelijks stukje vlees door een groenteburger. Maar na een half jaar kwam ik in de problemen. Ik had minder fut, verloor mijn evenwicht, had huidproblemen. Tijd voor een bezoekje aan de dokter en mijn bloedwaarden te controleren. Het verdikt luidde dat ik een tekort aan B12, zink en ijzer had opgebouwd. Supplementen werden aangekocht en ik nam mijn maaltijden onder de loep. Hoe ik kon ik op een natuurlijke manier de tekorten via mijn voeding aanvullen?

 

Ik maakte er mijn levenswerk van. Ik ging na hoe ik op een volwaardige, gezonde manier me in alle nodige voedingswaarden kon voorzien. En dat zonder vlees en vis te moeten nuttigen. Een half jaar later was alles terug op peil en weet ik nu exact hoe je perfect gezond kunt minderen met vlees en vis. En zelfs ook zonder ei en kaas.

Ik neem je graag mee in mijn ervaringen van de afgelopen 10 jaar. De vele ups en downs en deel je met veel plezier hoe je zelf kunt minderen met vlees en vis en zelfs hoe je op een gezonde manier helemaal vegan door het leven kunt gaan!

HOE KAN IK JE HELPEN MINDER VLEES TE ETEN?

Top secrets about tofu from a vegan chef (10).png

IK HELP JE TOFU LEKKER OP SMAAK BRENGEN

Wil je graag verder verdiepen in de kunst om tofu lekker te bereiden?
Ga dan aan de slag met mijn tofubijbel waarbij ik heel grondig uitleg hoe je tofu zeer lekker kunt klaarmaken in je eigen keuken.

Zeer handige tips, trucjes en marinaderecepten.
Ik voeg daarbij ook enkele van mijn favoriete tofurecepten toe en een super lekker recept met jackfruit als bonus.

Via de link hiernaast kan je jouw E-book examplaar bemachtigen met een korting van 20%! Voor slechts €11.99  bereid jij binnenkort de lekkerste tofugerechten.

 
bottom of page