top of page

Versterk je duurzame positie van je bedrijf door te kiezen voor plantaardige catering.

De juiste man op de juiste plek vinden wordt een uitdaging van deze tijd. Het aanwerven van personeel wordt er niet gemakkelijker op. Een aantrekkelijk loon, een mooi pakket aan voordelen en toffe collega's zijn niet meer de enige drie vereisten op de wishlist van een mogelijke kandidaat.

Jongeren stellen hun eisen en kiezen bewust om te werken in een bedrijf dat aandacht besteed aan duurzaamheid. Ze verkiezen een werkgever die hun een job biedt met impact, op sociaal en milieuvlak. Het lijkt er dus op dat Millennials op zoek zijn naar een doel en betekenis en dat willen ze ook doen via hun job.

Kiezen voor plantaardige catering is één van de mogelijke pistes om je bedrijf te verduurzamen. Een groot deel van de Belgische bevolking wilt immer minder vlees eten, maar vindt het moeilijk om het uit te proberen. Vaak weten ze niet goed hoe ermee te starten en op welke manier meer groenten op hun weekmenu te introduceren.

Als bedrijf kan je hierin een toonaangevend voorbeeld zijn door te kiezen voor plantaardige gerechten in je bedrijfsrestaurant of een plantaardige cateraar in te schakelen op een partner event of personeelsfeest. Je laat ze kennismaken met plantaardige alternatieven en laat ze verschillende nieuwe groentecombinaties ontdekken.

Catering

Verras je collega's met een uitgebreid plantaardig ontbijt.

Gezellig samen ontbijten met je collega's voordat de vergadering van start gaat? Dan gaat een volwaardig gezond ontbijt vast en zeker door de mond.

 

Geniet van een mix van verschillende groentenspreads bomvol superfoods, smaakvolle huisgemaakte granola met plantaardige yoghurt en fruitsalade. Proef van jackfruit of tofu dumplings en versgebakken wafels en croissants.

Trakteer je collega's op de geneugten van een power bliss ball of een goed vullend stukje bananenbrood met pindakaas.

Vul aan met heel wat extra lekkers en je bent zeker van een perfecte start van de dag.

Ontbijt/brunch catering

Met de handen in de aarde (i.s.m. plukboerderij CSA)

​Dompel je werknemers onder in de verrassende teambuilding waar je handen goed vuil worden.Laat ze kennismaken met nieuwe vergeten groenten, laat ze zelf oogsten recht van het veld en vervolgens met handige recepten en begeleiding een overheerlijk  gezond en 100% volwaardig plantaardig menu op tafel toveren.

Uitdagend

Verrassend

Stimuleert de groepsdynamiek

Samenwerking

Genieten

Leerrijk

Positieve duurzame impact op gezondheid en klimaat

Dit is slechts één van de mogelijke teambuildingactiviteiten. Een kookworkshop op het werk of samen een plantaardige menu bereiden en nadien samen opsmullen en dit op een mooie locatie is eveneens mogelijk.

Teambuiling

START TO VEGAN - een introductie (bedrijfspresentatie)

Draai het of keer het, vegan wordt mainstream en algemeen maatschappelijk aanvaard. Waarbij je enkele jaren terug nog als een geitenwollensok werd aanzien, is het nu hip, cool en interessant. De wereld staat niet stil en de nood aan een verandering van onze levensstijl is duidelijk. Meer aandacht wordt geschonken aan onze manier van leven. Wat eten we, is het gezond voor ons en wat is de impact van onze eetstijl op het milieu.

In een presentatie van max 2u geven we een frisse kijk over de stand van zaken. Wat kunnen we doen om een verschil te maken?  Het zijn de kleine stappen die al een immens verschil maken, maar het is die ene stap die net zo moeilijk is. De vrees voor het onbekende, het doorbreken van onze oude routines en de reactie van onze veranderingen op onze omgeving.

Met de nodige theorie en praktijkvoorbeelden nodigen we eenieder uit om die eerste stap in het duister te zetten.

We ronden af met overheerlijke vegan lekkernijen.

Spreker

Wat vonden anderen er van?

Fotofolies x Wanderlust-25.jpg

Fotofolies -  Catering

What a treat! Dat was het eerste wat ik dacht als ik zag wat Ellen voor ons op tafel toverde. Ik vroeg Ellen om de lunch te verzorgen tijdens mijn Wanderlust fotosessies en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.Ellen, you're a vegan genius!

Fotofolies x EllyGoesTofu-13.jpg

GAIA - Catering

Super samenwerking: de communicatie verliep erg vlot en het belangrijkste: het eten was overheerlijk.   Een echte aanrader dus.10 OP 10

Fotofolies x EllyGoesTofu-15.jpg

THE CHANGELAB - Catering

Het was heel lekker, origineel, met een persoonlijke aanpak. We hebben heel veel positieve feedback gekregen!

Fotofolies x EllyGoesTofu-12.jpg

VONK - Catering

De catering voor mijn Vonk MarketingCafé was perfect! Lekker eten, veel variatie, duidelijke communicatie en een mooie presentatie in je keramiek schalen. Jammer dat jij in Antwerpen woont en ik in Gent, anders konden we structureel samenwerken :-)

bottom of page