lovelly . vegan

Ik ben Ellen, maar noem me gerust Elly.

Veertig jaren jong, getrouwd met Pieter en twee zoontjes van bijna 8 jaar (Noah) en een sloeber van 5 jaar (William). Samen wonen we perfect gelukkig in een typische Belétage woning in Deurne.

​Maar dat is niet altijd zo geweest.

Vijf jaar geleden had mijn man het lumineuze idee om naar Australië te verhuizen. Een geweldige jobaanbieding zorgde ervoor dat we zorgeloos en zonder veel financiële risico's de 'Laid back' levensstijl in Adelaide in levende lijve konden ervaren.

 

Met Noah fulltime op kleuterschool, kleine William nog in zijn pampers en manlief enkel in het weekend thuis, had ik alle tijd van de wereld om de gastronomie in Adelaide te ontdekken.

Zo onder de indruk van het vegetarische aanbod, zo geïnspireerd door de vele smaken en combinaties, begon ik te dromen. Over een eigen zaak in België, een plek waar gezond eten en een duurzame levensstijl centraal staan en waar gelijkgestemde zielen zich thuis kunnen voelen.

Maar terug in België sloeg Covid toe. Dromen vielen in het water. Ik gaf niet op. Samen met mijn zus Leen startte ik lovelly.be op. Een duurzame giftshop waarbij we jullie inspireren om duurzame stappen te zetten.

Een fysieke zaak runnen is niet meer mijn droom. Ik ben graag thuis, geniet van de rust, van het zicht op het park. Koken doe ik in mijn eigen keuken.

Mijn webshop lovelly.be run ik simpelweg van thuis uit. Bestellingen doe ik 2 x per week op de bus, maar ik vind het ook zalig om klanten om mijn voordeur te ontvangen.

Sinds afgelopen zomer open ik enkele keren per jaar mijn workshop-deuren. Een volgende golf kookworkshops lanceer ik in het voorjaar van 2023. Benieuwd naar het aanbod?  Check hier alvast wat ik in petto heb.

Contacteer me voor al je vragen.
Bespreek je graag een nieuw concept en je hebt mijn input nodig?