top of page
Fotofolies x EllyGoesTofu-12.jpg

Mijn 3 tofu geheimen onthuld

Klaar om je in de wondere wereld van Tofu onder 
te dompelen?

Wat als ik je vertel dat ik nog veel meer tofu geheimen voor je heb?

 

Het zijn namelijk die extra skills en handige trucjes die er voor gezorgd hebben dat ik nu wekelijks tofu voor mijn gezin op tafel kan toveren. Ik heb ook enkele overheerlijke recepten ontwikkeld die ik frequent voor hen of voor gasten bij me thuis bereid.

 

Bij een etentje onder vrienden stonden gemarineerde, krokant gebakken tofu reepjes op het menu. Maar ik deed er nog iets speciaals mee en dit effect zorgde ervoor dat mijn gasten, bij het het proeven van deze speciaal bereide tofu reepjes, even dachten dat ze gemarineerde ribbetjes aan het smullen waren...Ze hadden werkelijk geen benul dat het geen vlees maar wel tofu was! Het was een prachtig moment!

Het zijn deze handige tips die ik maar al te graag met iedereen deel in mijn TOFU BIJBEL 

Koop hier jouw exemplaar met een korting van 20% als je coupon: 20%KORTING invult bij het afrekenen.

Fotofolies x EllyGoesTofu-6 - kopie.jpg

MET TOFU MAAK IK DE WERELD NET DAT IETSJE MOOIER!

10 jaar geleden besloot ik van de ene dag op de andere dag dat ik geen vlees en vis meer wou eten. Ik wou met mijn levensstijl geen dierenleed meer toebrengen. Toen ik mijn man het geweldige nieuws vertelde, zat hij even met zijn handen in het haar.

Maar ook ik vond het moeilijk om zo drastisch mijn eetpatroon om te gooien. Ik had werkelijk geen enkel idee hoe ik moest gaan koken zonder mijn stukje vlees en vis. In het wilde weg en zonder echt tijd te nemen om dit uit te zoeken, verving ik mijn dagelijks stukje vlees door een groenteburger. Tofu had ik wel al eens in de koeltoog van de natuurwinkel zien liggen, maar het bleef me maar een vreemd ingrediënt om effectief mee aan de slag te gaan.

Het was pas 2 jaar geleden dat ik tofu terug een blik heb gegund en  ik geef nu eerlijk toe dat Tofu voor mij geen enkel geheim meer kent...

... ik ben zelfs een beetje tofu-verslaafd!

bottom of page