Ontdek LØV | ELLY op Lijstjestijd
top of page
Fotofolies x EllyGoesTofu-12.jpg

Mijn 3 tofu geheimen onthuld

Klaar om je in de wondere wereld van Tofu onder 
te dompelen?

Wat als ik je vertel dat ik nog veel meer tofu geheimen voor je heb?

 

Het zijn namelijk die extra skills en handige trucjes die er voor gezorgd hebben dat ik nu wekelijks tofu voor mijn gezin op tafel kan toveren. Ik heb ook enkele overheerlijke recepten ontwikkeld die ik frequent voor hen of voor gasten bij me thuis bereid.

 

Bij een etentje onder vrienden stonden gemarineerde, krokant gebakken tofu reepjes op het menu. Maar ik deed er nog iets extra speciaals mee en dit effect zorgde ervoor dat mijn gasten, bij het het proeven van deze speciaal bereide tofu reepjes, even dachten dat ze gemarineerde ribbetjes aan het smullen waren...Ze hadden werkelijk geen benul dat het geen vlees maar wel tofu was! Het was een prachtig moment!

 

Toen ik vertelde dat ik ze stiekem tofu geserveerd had, konden ze het maar niet geloven! Vol verwondering luisterden ze naar mijn bereidingswijze en had ik rasechte vleeseters overtuigd om tofu ook in hun eigen keuken stelselmatig te gaan introduceren.

Het zijn deze handige tips die ik maar al te graag met iedereen deel. Het zijn ook deze eenvoudige trucjes, verschillende bereidingswijzen en overheerlijke recepten die ik bundelde in mijn TOFU BIJBEL.  


Het is dus tijd voor gezonde, lekkere en innovatieve gerechtjes met een nieuw ingrediënt vol verrassingen!

Ben je klaar om de wondere wereld van tofu in te duiken?


Bekijk hier de enige echte Tofu-Bijbel met een tijdelijke release-korting van 20%

Fotofolies x EllyGoesTofu-6 - kopie.jpg

MET TOFU MAAK IK DE WERELD NET DAT IETSJE MOOIER!

10 jaar geleden besloot ik van de ene dag op de andere dag dat ik geen vlees en vis meer wou eten. Ik wou met mijn levensstijl geen dierenleed meer toebrengen. Toen ik mijn man het geweldige nieuws vertelde, zat hij even met zijn handen in het haar.

Maar ook ik vond het moeilijk om zo drastisch mijn eetpatroon om te gooien. Ik had werkelijk geen enkel idee hoe ik moest gaan koken zonder mijn stukje vlees en vis. In het wilde weg en zonder echt tijd te nemen om dit uit te zoeken, verving ik mijn dagelijks stukje vlees door een groenteburger. Tofu had ik wel al eens in de koeltoog van de natuurwinkel zien liggen, maar het bleef me maar een vreemd ingrediënt om effectief mee aan de slag te gaan.

Het was pas 2 jaar geleden dat ik tofu terug een blik heb gegund en  ik geef nu eerlijk toe dat Tofu voor mij geen enkel geheim meer kent...

... ik ben zelfs een beetje tofu-verslaafd!

HOE KAN IK JE HELPEN MINDER VLEES TE ETEN?

20220804_194154.jpg

IK HELP JE TOFU LEKKER OP SMAAK BRENGEN

Voor alles moet er een eerste keer zijn. En zonder die eerste stappen kom je nergens. Proeven, ontdekken en nieuwe technieken en ingrediënten uitproberen. Dat leer je allemaal in één van de vele kookworkshops die ik voor je aanbied.

Je kan kiezen tussen verschillende kookworkshopspecials. Afhankelijk van je interesse of leerdoel kies je waar je in te verdiepen.

Op donderdagavond 6 juli duiken we de wondere wereld van tofu en jackfruit in.
bottom of page