top of page

Hello You!

Ik ben Ellen, plantaardig chef, holistisch gezondheidscoach en bezieler van een tal van duurzame projecten zoals lovelly.vegan en bekindgiftbox. Als plantaardig chef koester ik een diep verlangen om iedereen te laten kennismaken met de betoverende geneugten die de plantaardige keuken te bieden heeft. De unieke combinaties, al de verrukkelijke smaken, de puurheid van de veganistische gastronomie. In mijn gerechten proef je de liefde en passie die ik koester voor gezond, lekker en vooral plantaardig eten. Je hoeft geen vlees, vis, melk of ei te eten om gezond te zijn. Verre van, het zijn zelf die dingen die je lichaam helemaal uit balans brengen en zware gezondheidsproblemen met zich mee kunnen brengen.

Als holistisch gezondheidscoach ben ik met name gefascineerd door de energetische aspecten van voeding. Mijn passie ligt in het begrijpen van de energie die inherent is aan elk ingrediënt. Ik heb me verdiept in het koken volgens het ritme van de seizoenen en het handhaven van de balans tussen yin en yang in ons lichaam, en deze balans herstellen of versterken met behulp van volwaardige biologische voeding. In mijn rol als cateraar en tijdens de buffetten die ik verzorg tijdens mijn retreats, benadruk ik de kracht van voeding als een medicinaal middel in ons dagelijks leven. Deze holistische visie, geïnspireerd door de eeuwenoude principes van de Oosterse filosofie, heeft al duizenden jaren haar waarde bewezen.

Met Lovelly.Vegan streef ik ernaar om iedereen te inspireren om een gezonder en voedzamer eetpatroon te omarmen. Minder vlees en vis, wellicht zelfs zonder het gebruik van eieren en melk van koeien. Door de wijsheid van de macrobiotiek toe te passen in mijn catering, wil ik iedereen laten ervaren hoe verrukkelijk en voedzaam voedsel kan zijn.

Enkele jaren geleden bracht ik een onvergetelijke periode door in Australië, waar ik mijn diepste zelf ontmoette en ontdekte wie ik werkelijk ben en welke positieve impact ik op de wereld kan hebben. Met een visie, een verlangen en een missie keerde ik terug naar België, een missie die niet alleen jou, maar velen en de wereld om ons heen kan transformeren.

Het is mijn passie en roeping om eenieder te inspireren om stappen te zetten richting een levensstijl die zowel gezond als voedzaam is. Mijn doel is om mensen aan te moedigen de verbinding met de natuur te herstellen en verder te kijken dan wat traditioneel onderwezen is, zowel in scholen als door opvoeding en de maatschappij. Ik moedig aan om het ritme van de seizoenen te omarmen, je kookstijl aan te passen, diepgaand inzicht te krijgen in de energetische waarde van elk ingrediënt, en voeding te beschouwen als een krachtig geneesmiddel voor het welzijn van lichaam en geest.

Dit is een betekenisvolle reis van zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Voeding vormt, naast andere vormen van zelfzorg zoals yoga, meditatie en lichaamsbeweging, een essentieel element om zowel fysiek als mentaal te evolueren naar de meest stralende versie van jezelf.

Veel liefs,

Ellen

Heb je ook een hart voor plantaardig eten?
Contacteer me en misschien kunnen wij op een of andere manier samenwerken. Samen maken we de wereld ietsje mooier!
 

bottom of page