top of page

"Ontdek een Smakelijke Wereld Zonder Vlees: Gratis Recepten, E-books, Inspirerende Blogs en Kookworkshops!"

Hallo, Ik ben Ellen en ik nodig je graag uit in mijn wereld zonder vlees en vis. Zelf ben ik al 13 jaar vegetariër en mijn gezin ook. De laatste 5 jaren zit ik in een transitie om volledig plantaardig te eten. Ik zondig nog af en toe met een eitje van mijn kippen en heel af en toe proef ik eens van wat feta.

 

Mijn doel is om uiteindelijk volledig plantaardig te gaan eten en ik doe dit stap voor stap. Geforceerd of te abrupt het roer omgooien werkt voor mij helemaal niet en ik raad je dan ook aan om gerecht per gerecht, dag per dag de keuze te maken om minder vlees, vis, ei en lactose te gaan gebruiken in je keuken.

 

Lukt het je een keertje niet. Of je bent op vakantie en er is niets plantaardig te kiezen op de kaart, voel je dan ook niet meteen schuldig en begin de dag erop gewoon opnieuw. Kies elke dag voor diezelfde mooie missie en geloof in je vooruitgang.

 

Om je op weg te helpen schrijf ik mijn beste recepten uit en die je mag gebruiken bij het klaarmaken van je maaltijden. Zie het als een vorm van inspiratie of gebruik ze om stelselmatig voeling te krijgen met het plantaardig koken.

 

Ontdek naast de gratis recepten ook de e-books per thema met daarin handige tips en adviezen die ik de laatste 13 jaar heb verzameld en waarvan ik vind dat ze je zeker verder op goede weg zullen helpen. Deze vind je in de webshop.

Wil je nog dieper in de wereld van plantaardig koken duiken?

 

Dan nodig ik je graag uit om mijn inspirerende blogartikelen te lezen. Hier vind je interessante informatie, voedingsadvies en verhalen van mensen die hun vleesconsumptie hebben verminderd. Laat je inspireren en ontdek nieuwe perspectieven die je zullen helpen bij het maken van bewuste voedingskeuzes.

En voor degenen die graag de handen uit de mouwen willen steken en willen leren van een expert, bied ik ook kookworkshops aan.

Sluit je aan bij onze lopende workshops en leer stap voor stap heerlijke plantaardige gerechten te bereiden. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom om samen te genieten van koken en nieuwe smaken te ontdekken.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de gratis recepten, download je eerste e-book, laat je inspireren door de blogartikelen en schrijf je in voor een van de kookworkshops.

 

Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze gezondheid, het milieu en de dieren. Geniet van de reis naar een smaakvolle, vleesvrije wereld!

Catering
bottom of page