top of page
DSCF4016.jpg

probeer mijn meest zalige brunchrecepten meteen uit voor valentijn!

Hou je net zoals ik zo hard van brunchen? Dan kan je enkele lekkere en gezonde recepten zeker en vast gebruiken. Het is eens iets anders dan de standaard vlezeke, kaas en zalm, een potje yoghurt en wat fruit. Maar wat dacht je van tofudumplings, hartenwafeltjes, handgerolde dadelballetjes, roden bieten spread en een vegan tonijnsalade? Als kers op de taart maak je je eigen vegan taartje klaar.

HOE KAN IK HELPEN?

20220804_194154.jpg

plantaardig koken, hoe doe je dat?

Voor alles een eerste keer, zonder de eerste stap kom je nergens. Proeven, ontdekken en nieuwe technieken en ingrediënten uitproberen. Dat leer je allemaal in één van de vele kookworkshops dat ik aanbied.

Je kan kiezen tussen verschillende kookworkshopspecials. Afhankelijk van je interesse of leerdoel kies je waar je in te verdiepen.

In februari verdiepen we ons in Tofu en Jackruit en hun verschillende bereidingswijzen.  Dit op 16/2 en 1/3.
In maart duiken we terug de seizoensgroenten in en leren we bij wat we allemaal kunnen bereiden met de groeten die we oogsten in de Lente.
Dit op 16/3 en 29/3.
In april staat er 1 workshop vegan dessertjes ingepland op 20/4. We leren hoe we suikervrije lekkernijen kunnen maken zoals bountybars, snickerbars en power bliss balls. Op 27/4 leer ik je hoe we op creatieven manier verschillende BBQ salades kunnen bereiden. Net op tijd vooraleer het barbecue seizoen begint.

In 
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page