top of page

Ben ik dan geen levensgenieter?

Vegan eten is saai. Dat is tofu, seitan en zeewier.

Dat is inderdaad wat velen denken. Een buffettafel vol groentjes, dat vult niet. Daar moet vlees of vis bij....

Ik moet jullie teleurstellen. Dit beeld klopt totaal niet.

Mijn buffettafel is kleurrijk, vol, en nodigt uit om veel te eten.

Je hebt dus zeker genoeg!

Ben ik 100% vegan? Neen, dat ben ik niet. Ik kies bewust om zoveel mogelijk plantaardig te eten en te koken. Maar soms lukt het me niet en geniet ik van een lekker stukje geitenkaas of de legendarische omelet van mijn man. Voel ik me nadien schuldig? Neen, eigenlijk niet. Mijn intentie is duidelijk, maar ik ben niet perfect. Alle stappen die je zet om meer plantaardig te eten wil ik toejuichen, maar ik zal je nooit bekritiseren. Het is jouw keuze, ik kan je alleen maar inspireren en laten kennismaken met de lekkere smaken van mijn bereide gerechten. En vind je het lekker, dan is mijn doel bereikt.


Enjoy!7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page