top of page

Wat komt de lente jou stiekem vertellen?

Bijgewerkt op: 12 apr.





𝗪𝗮𝘁 𝘃𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝘁 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗶𝗲𝗸𝗲𝗺?

Is het de zon die wat vaker schijnt? 🌞

De vogels die wat luider zingen? 🐦

De bloemen die uit de grond schieten? 🌸

Ja, dat merk ik ook op... en dat is elk voorjaar hetzelfde geweest. Hoewel, de zon is een beetje wispelturig.


Maar als je verder kijkt dan deze voor de hand liggende signalen, net iets dieper graaft dan je neus lang is... Wat wil de lente je écht vertellen? Welke wijsheden brengt ze met zich mee?

Meer dan je zou denken.


En ze zijn niet alleen van toepassing op de bomen, de dieren, de planten en het weer. Maar ook op ons. Hoe we naar het leven kijken. Hoe we naar ons eigen lichaam kijken. Naar onze gedragingen, onze gedachten.


Hoe we leven, wie we zijn.


Ik vertel je graag meer over deze prachtige lente-energie in een volgend video bericht.


𝗭𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲 𝗵𝗲𝗿𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴!

📅 Tot 𝟭4 april kun je met 𝟭𝟱% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 inschrijven om samen met mij de lentenergie volledig te ervaren.

Met zelfzorg en aangepaste lenterecepten zorg je ervoor dat je lichaam goed gevoed wordt en in de juiste energie verkeert. Op die manier creëer je een lichaam dat volledig in balans is en aangepast aan de 5 transformatie-elementen.


Schrijf je in voor dit seizoenstraject. Voor slechts €63,75 krijg je gedurende 3 maanden toegang tot een schat aan informatie, waaronder meer dan 30 recepten, meer dan 10 ontspanningsoefeningen met 🧘‍♀️yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie gegeven door mijn gelijkgestemde ziel & mede Feed Your Soul partner Wendy Donckers van Flow Yoga & Welzijn.

Ook krijg je toegang tot medicinale drankjes, enkele online kooklessen en nog veel meer.


Hoe kan ik jou helpen?








Ik sta te popelen om je binnenkort online of fysiek te ontvangen en te inspireren met holistische voedingsadviezen en/of een holistisch gezondheidsplan op maat. Vanaf 1 juli open ik zachtjes mijn deuren. Schrijf je alvast in op de wachtlijst en dan ben je één van de eerste om jouw plek te boeken.



14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page