top of page

De kracht van detoxen

Door regelmatig een detox kuur te volgen, worden gifstoffen verwijderd en reinig je je lichaam. Je kunt je voorstellen dat dit vele voordelen heeft. Je kunt het vergelijken met het opruimen van een kast. Eerst wordt de rommel iets erger, maar wanneer je klaar bent ziet alles er weer heerlijk opgeruimd en schoon uit. Zo werkt het ook bij je lijf. Door de vele vitamines en mineralen in de sapjes gaat je lichaam afvalstoffen afscheiden, waardoor je daarna meer energie en een schoon en opgeruimd gevoel zult ervaren.


Ik las dit artikel over detoxen en ik was meteen overtuigd om begin dit jaar met een kleine detox te starten. Geen detox van weken zoals velen dat doen, maar wel een weekje. Ik ontving van Zussensap uit Nederland een proefpakket met daarin enkele verschillende sapjes en toversappen.

Ik deed ze in de diepvries en elke dag haalde ik er 2 uit. Op nog geen uur zijn ze ontdooid en klaar om te drinken. Mijn ritueel? Morgens dronk een sapje, daarna een groot glas lauw water met wat citroen. Om tien uur at ik een klein handje vol noten. Voor de lunch maakte ik een lekkere gezonde salade, om vier uur dronk ik een toversapje en s'avonds wederom een rijkelijke salade met tofu. Honger? Ja in het begin wel, maar dat beterde elke dag. Ik dronk meer water en mijn urine ;) werd veel helderder. Ik voelde de energie stromen en mijn huid had een mooie glow.


Het nut van een geregelde detox is me duidelijk en ik voel het ook. Wat me soms tegenhoudt? Zelf mijn sapjes maken en ik heb nochtans een slow juicer. Dus wil je graag wat meer sapjes in je dagelijkse routine introduceren, dan kan je bij Zussensap zeker terecht! Zin om mee te detoxen? Op hun site vind je verschillende pakketten en abonnementsformules. Voor elks wat wils dus. https://zussensap.nl/winkel/


Enjoy!


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page