top of page

Versterk je duurzame positie van je bedrijf door te kiezen voor plantaardige catering.

Het vinden van de juiste persoon op de juiste plek wordt steeds uitdagender in deze tijd. Het aantrekken van nieuw personeel is niet meer zo eenvoudig als voorheen. Een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke collega's zijn niet langer de enige wensen op het verlanglijstje van potentiële kandidaten.

Jongeren stellen tegenwoordig hun eisen en kiezen bewust voor een bedrijf dat aandacht besteedt aan duurzaamheid. Ze verlangen naar een werkgever die hen een baan biedt met impact, zowel op sociaal als op milieugebied. Het lijkt erop dat millennials op zoek zijn naar een doel en betekenis, en ze willen dit ook realiseren via hun werk.

Het kiezen voor plantaardige catering is een van de mogelijke manieren om je bedrijf te verduurzamen. Een groot deel van de Belgische bevolking wil namelijk minder vlees eten, maar vindt het vaak lastig om ermee te beginnen. Ze weten vaak niet goed hoe ze dit kunnen aanpakken en hoe ze meer groenten kunnen integreren in hun wekelijkse menu.

Als bedrijf kun je hierin een toonaangevend voorbeeld zijn door te kiezen voor plantaardige gerechten in je bedrijfsrestaurant of door een plantaardige cateraar in te schakelen voor partner-events of personeelsfeesten. Je laat je medewerkers kennismaken met plantaardige alternatieven en helpt hen om nieuwe en verrassende combinaties van groenten te ontdekken.

Bouw aan een duurzaam imago, verover de harten van millennials en maak indruk met je bedrijf door te kiezen voor plantaardige catering. Geef je werknemers de mogelijkheid om een positieve impact te hebben op hun gezondheid en het milieu, terwijl ze genieten van heerlijke en inspirerende gerechten!

Catering

Koken op locatie - Kookdemo

Met de groeiende nadruk op gezonde voeding en welzijn in de moderne zakelijke wereld, heeft het concept van een "kok op locatie" aanzienlijk aan populariteit gewonnen. Deze dienst biedt bedrijven de mogelijkheid om mijn diensten in te huren om ter plaatse heerlijke plantaardige macrobiotische maaltijden te bereiden voor de medewerkers.

 

Dit gaat verder dan de traditionele bedrijfscatering en brengt de smaakvolle en voedzame ervaring van versbereide gerechten rechtstreeks naar de werkomgeving.

Voorwaarden: Oven, fornuis en watervoorziening is ter plaatse aanwezig.

Afwas van mijn materialen inclusief. Borden, bestek en glazen niet.

Vanaf €35 per persoon voor lunchbuffet en dessert (prijzen excl. BTW)

Minimum aantal: 15 personen

Excl. verplaatsingskosten

Ontbijt/brunch catering

VEGAN REVOLUTION -  bedrijfspresentatie

Stap binnen in een wereld waarin plantaardig eten niet slechts een trend is, maar een bewuste keuze die steeds meer mensen aanspreekt. Voorbij zijn de dagen waarin het geassocieerd werd met stereotypen.

Vandaag de dag draait het om hip, cool en intrigerend zijn. Onze wereld evolueert en de behoefte aan een verandering in levensstijl is nog nooit zo duidelijk geweest.

 

We besteden steeds meer aandacht aan wat we eten, de impact ervan op onze gezondheid en het milieu.

In een boeiende presentatie van maximaal 1.5 uur bieden we een frisse kijk op de huidige stand van zaken. Wat kunnen we doen om een verschil te maken? Het zijn de kleine stappen die een enorme verandering teweegbrengen, maar die eerste sprong in het diepe kan het meest uitdagend zijn. Angst voor het onbekende, het doorbreken van oude routines en het anticiperen op de reactie van onze omgeving op onze transformaties.

Met verhelderende theorie en praktijkvoorbeelden nodigen we iedereen uit om die eerste stap in het onbekende te zetten.

Om de ervaring nog aantrekkelijker te maken, sluiten we af met een heerlijke selectie van verrukkelijke veganistische lekkernijen.

Doe met ons mee voor een onvergetelijke ervaring die je in staat stelt om op weg te gaan naar een betere, gezondere en meer duurzame toekomst!

Spreker
Be kind giftbox

BE KIND GIFTBOX - waardevol duurzaam schenken

Inspireer je werknemers en partners niet alleen met plantaardige voeding, maar ook door hen een betekenisvol en milieubewust geschenk te overhandigen. Hiermee toon je een toonbeeld van duurzaam bewustzijn en maak je een statement op het gebied van klimaatimpact.

Met BE KIND GIFTBOX ben ik al enkele jaren bezig bedrijven te inspireren om ook dit aspect van het geven van cadeaus duurzaam te benaderen.

Ik ben vastberaden om bedrijven te overtuigen dat zij met het schenken van een betekenisvol en milieubewust geschenk aan hun werknemers een voortrekkersrol kunnen spelen op het gebied van klimaatimpact.

Een bedrijf heeft de kracht om een krachtige boodschap van duurzaamheid uit te dragen, waarbij elk gebaar bijdraagt aan een groenere toekomst voor onze planeet.

Laten we samen een positieve verandering in gang zetten en een duurzaam verschil maken!

Bekijk nu ons actuele assortiment aan duurzame geschenken voor Kerst en Eindejaar 2023-2024."

Wat vonden anderen er van?

Fotofolies x Wanderlust-25.jpg

Fotofolies -  Catering

What a treat! Dat was het eerste wat ik dacht als ik zag wat Ellen voor ons op tafel toverde. Ik vroeg Ellen om de lunch te verzorgen tijdens mijn Wanderlust fotosessies en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.Ellen, you're a vegan genius!

Fotofolies x EllyGoesTofu-13.jpg

GAIA - Catering

Super samenwerking: de communicatie verliep erg vlot en het belangrijkste: het eten was overheerlijk.   Een echte aanrader dus.10 OP 10

Fotofolies x EllyGoesTofu-15.jpg

THE CHANGELAB - Catering

Het was heel lekker, origineel, met een persoonlijke aanpak. We hebben heel veel positieve feedback gekregen!

Fotofolies x EllyGoesTofu-12.jpg

VONK - Catering

De catering voor mijn Vonk MarketingCafé was perfect! Lekker eten, veel variatie, duidelijke communicatie en een mooie presentatie in je keramiek schalen. Jammer dat jij in Antwerpen woont en ik in Gent, anders konden we structureel samenwerken :-)

bottom of page