top of page

"Een weekend vol liefde, warmte, fun, verbinding, diepgang en voeding voor de mind, body & soul!"

Praktische info
Vrijdag 12/5 17u t.e.m. zondag 16u
Beschikbare plaatsen 14
o= Ruimte   obijna volzet    o= volzet
Durbuy
Organisatie: lovelly.vegan & Flow Yoga & Welzijn
Voed je lichaam, geest én ziel op deze heerlijke weekend retreat in de Ardennen! Een unieke combi van eersteklas vegan food, yoga, meditatie, energy work, relaxatie en healing. Met veel aandacht voor details. Alles is zorgvuldig opgebouwd rond de vijf elementen en de zeven chakra’s. Ben je nog niet bekend met deze materie? Geen nood, je komt er gauw achter wat het allemaal inhoudt.

FLOW en Lovelly.vegan slaan de handen in elkaar om je een complete totaalbeleving te geven.

We gaan voor drie dagen 'wauw'-effecten, maar keren ook terug naar de basis.

Voor dat gelukzalige 'bliss' gevoel na de yoga- en meditatieles, maar ook voor de confrontatie met onszelf.

Het soulful vegan eten heeft een versterkend effect op je lichaam, de yogalessen geven je een zachter en soepeler gevoel, de inspirerende en helende meditaties maken je vrijer, en de natuur maakt je blijer.

Het fijne retreathuis ligt aan de rustige rand van het charmante Durbuy en werd eigenhandig gerenoveerd door de gepassioneerde eigenaar. Hij bouwde de voormalige koeienstal om tot een mooie yogastudio met uitzicht op het groen. Een heerlijke omgeving om tot rust te komen, inspiratie op te doen, je hart te openen en meer in je kracht te gaan staan!

 

Gun jezelf deze unieke ervaring! Laat de dagelijkse stress en zorgen achter, om je 2,5 dagen onder te dompelen in een oase van rust en genieten, en ook een beetje uitdaging...

 

Of je nu een beginner of een gevorderde yogi bent: je leert je practice verdiepen, je neemt mindfulness-, relaxatie- en helingstechnieken mee die je leven veranderen, je brengt je hoofd weer op orde met meditatie- en coachingtechnieken en je voedt je lichaam -jouw tempel- met hoogwaardig vers en vegan eten.

 

Het programma is in balans met heel wat activiteiten, maar ook voldoende rustmomenten en me-time. Jij bepaalt zelf wat je doet!

Feed Your Soul Retreat

Programma

Dag 1
 • 17u: Aankomst met drankje & licht hapje, verdeling kamers

 • 19u: Lichte maaltijd 'Aarde'

 • 20u: Meditatie en breathwork 'Aarde'

Dag 2
 • 8u30: Warm vitaminewater en stuk fruit

 • 8u45: Easy flow yoga 'Water'

 • 10u: Uitgebreid ontbijt 'Water'

 • 11u: Meditatie 'Vuur'

 • 12u: Go with the flow free time

 • 13u30: Lunch 'Vuur'

 • 15u: Verbindende wandeling 'Vuur'

 • 17u: Rust

 • 19u: Diner 'Lucht'

 • 20u: Meditatie en breathwork 'Luc

Dag 3
 • 8u30: Warm vitaminewater en stuk fruit

 • 8u45: Easy flow yoga 'Ether'

 • 10u: Uitgebreid ontbijt 'Ether'

 • 10u45: Go with the flow free time

 • 11u15: Meditatie en breathwork 'Licht'

 • 13u30: Lunch 'licht'

 • 14u45: Vision board maken

 • 16u: Ceremonie

 • 17u: Vertrek

Ga zelf aan de slag en tover een lekker en gezonde brunch op tafel en geniet van de heerlijkheden van een 100% plantaardige maaltijd. Ontdek hoe eenvoudig de recepten klaar te maken zijn en laat je overtuigen om in je weekmenu meer over te schakelen op plantaardige varianten.

Geen standaard boke kaas en hesp, geen potje préparé. Maar wel een zelfbereide spread o.b.v. groenten en kikkererwten. Ontdek hoe eenvoudig een gezonde spread te maken is.

Smul van de power bliss balls en wees gerust de gevulde auberginerolletjes maak je méér dan één keer klaar.

Prijzen

Gedeelde kamer met gedeelde badkamer

439 euro -> Early bird t/m 12 april: 399 euro - VOLZET

Gedeelde kamer met privé badkamer

490 euro -> Early bird t/m 12 april: 445 euro - 2 VRIJ

Eigen kamer met gedeelde badkamer

549 euro -> Early bird t/m 12 april: 499 euro - 2 VRIJ

Eigen kamer met privé badkamer

599 euro -> Early bird t/m 12 april: 545 euro - VOLZET

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Bij je boeking verklaar je je akkoord met de Algemene voorwaarden en de huisregels van FLOW en lovelly.vegan.

Je inschrijving is definitief zodra het inschrijvingsgeld is ontvangen.

Alle boekingen verlopen via de betaalpagina van Flow.

Heb je vragen omtrent het retreat, contacteer me dan via hello@lovellyvegan.com of wendy@flow.world

Inbegrepen
2 nachten verblijf in een schone kamer, bedlinnen en handdoeken,

2x uitgebreid ontbijtbuffet,

2x vegan lunch,

2x vegan diner,

fruit, water, thee & indien gewenst koffie,

2 rustige hatha yogalessen, 2 meditatielessen,

relaxatie- en healingstechnieken,

vision board workshop,

toeristenbelasting.

Niet inbegrepen

Transport naar de locatie.In samenwerking met de deelnemers organiseren we carpooling vanuit Deurne, waarbij de kosten worden gedeeld.

Fotofolies x Lovelly_vegan-52.jpg

Je lichaam is een tempel
voedt het met alleen maar het goede en je lichaam transformeert naar de beste versie van jezelf.

Ellen Van Neste

FLOW organiseerde al eerder opladende reizen naar Ibiza, Tenerife, Zuid-Frankrijk, de Ardennen, Tiengemeten en Drenthe. Steeds op een originele locatie met een goede vibe. De nadruk van deze reizen ligt op het diep tot rust en tot je eigen essentie komen, loslaten en zelfs  transformeren. De groepen worden zorgvuldig en evenwichtig samengesteld.

Yoga teacher, holistisch coach en FLOW-bezieler Wendy Donckers lééft al meer dan tien jaar yoga, spiritualiteit en alles rond trauma en heling. Met FLOW creëert ze een veilige haven voor rust, heling, groei en verbinding.

Voor die tijd leidde ze een druk en onstuimig bestaan vol extremen, met onder andere een burn-out tot gevolg. Die bood haar de kans om eindelijk te leren ontspannen en rust toe te laten. De overgang van het feestleven en de competitieve basketbalwereld naar yoga en meditatie werd een boeiend en uitdagend proces. De eerste meditatie liep uit op een groot lachsalvo.

Wendy kwam op jonge leeftijd al reizend in contact met ceremonies en oude rituelen in verschillende culturen, en raakte meteen onder de indruk van de kracht van spirituele tradities. In de yogateacher opleiding die ze in Nederland volgde, werd de link gelegd met de oude Keltische gebruiken en filosofie, waardoor ook onze eigen voorouderlijke roots een plek kregen. Voor Wendy is het een kunst om deze krachtige tradities te integreren in de wereld van vandaag.

Wendy bio.jpg

Vegan cateraar Ellen Van Neste van Lovelly.vegan, of Elly voor de vrienden, heeft het wilde verlangen om iedereen te laten kennismaken met de heerlijkheden die de plantaardige keuken te bieden heeft. De unieke combinaties, de verrukkelijke smaken, de puurheid van de vegan keuken.

 

Haar liefde en passie voor gezond en lekker eten proef je in haar gerechten. In haar keuken komt ze echt tot rust, het is de plek waar haar creativiteit volledig op zijn beloop kan gaan.

 

Ellen trok in juni 2017 met het hele gezin voor twee jaar naar Adelaide in Australië. Ze was onder de indruk hoe uitgebreid het vegetarische en vegan aanbod was in de vele lunchbars en restaurants. Er ging een nieuwe wereld ging voor haar open en haar oude passie, koken, flakkerde weer op. Ze experimenteerde met verschillende nieuwe ingrediënten van de biologische boerenmarkten en las elke vegan kookboek dat ze kon bemachtigen.

Toen het gezin in 2019 terugkeerde naar België, bleek tot Ellen’s verrassing vegan eten ook hier in volle opmars te zijn. Omdat het voor velen toch nog een grote stap is om minder vlees en vis te eten, laat staan om kaas en ei te laten, besloot ze vorig jaar om zelf in actie te schieten, en haar eigen ervaringen en recepten te delen met iedereen die graag die eerste stappen richting plantaardig eten wilde zetten.

Fotofolies x EllyGoesTofu-4 - kopie.jpg

Ellen is nog een jonge kok maar bewijst het laatste jaar dat ze er echt staat in het plantaardige milieu. Zo werd ze onlangs genomineerd in de categorie Beste vegan catering in de BE VEGAN awards. Wist ze een nominatieplaats te bemachtigen als belofte van het jaar voor de provincie Antwerpen en mocht ze al koken voor GAIA, spreken voor bedrijven en haar mooie visie delen met mensen die herstellen van kanker. Het is Ellen haar missie om al haar tools en kennis aan te reiken aan iedereen die bewuster gezonder wil leven en meer zorg wil dragen voor de planeet door plantaardig te eten.

bottom of page