top of page
Image by Michael Tomlinson

FEED YOUR SOUL

Voed je ziel met een extra boost aan spiritualiteit, stimuli van al je chakra's, verbinding met gelijkgestemde vrouwen, een diepere connectie van je ware zelf, een ontdekking van je lichaam en nieuwe kennis hoe je lichaam nog meer te voeden met juiste energie en voeding.

WELKOM OP ONS FEED YOUR SOUL RETREAT IN IBIZA

29 april t.e.m 5 mei 2024

Aankomst op maandag 29 april en vertrek op zondag 5 mei

Boekingen

'Voel jij de nood om even te herbronnen,

te ontsnappen aan de dagelijkse ratrace,

de gejaagdheid van het leven?"

Dan is deze spirituele reis naar Ibiza iets voor jou..

Lilith&Eve_Sofia-Gomez-Fonzo-38.jpg

In dit betoverende oord bij de aanvang van het lenteseizoen, te midden van de opkomende pracht van het eiland, reiken we je een uitnodiging aan. Een uitnodiging om jezelf volledig te omarmen en te gedijen in een sfeer doordrongen van yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, ceremonieën, vieringen en gezonde voeding.

We nodigen je uit om de tijd te nemen – echt de tijd te nemen – om jezelf te vinden en je zelfbewustzijn te laten groeien. Te midden van deze serene ambiance heb je de gelegenheid om diep te aarden en te ontspruiten, zoals de natuur om je heen dat ook doet.

Je omringen met gelijkgestemden geeft je inspiratie en energie. Het helpt je om even uit te zoomen en als het ware te herstarten.

Daarna kan je weer beter voelen wat je werkelijk nodig hebt en hoe je trouw kunt blijven aan jezelf, zelfs als het moeilijk is.

Lilith&Eve-JAN22-1.jpg

Welkom bij Villa Lillith & Eve, een prachtige Finca/Hacienda gelegen ten Zuid westen van het eiland van Ibiza. In el campo, het platteland, bij het kleine dorpje Santa Agnes de Corona.

 

Zalig gelegen in het midden van een prachtige olijven en amandelvallei, omringd door de heuvels van Ibiza. Er heerst hier een klassieke Ibiza-vide. De villa is enkele jaren geleden door de eigenaars helemaal gerenoveerd met behoud van het beschermde sabina hout.

De smaakvolle kamers liggen rond de Finca genesteld, elk met een eigen voordeur, terras, airco en privé badkamer. Ze zijn stil, ingericht volgens Ibiza-style met heerlijke bedden en uitzicht op tuin of het omliggende groen.

In de Finca zelf bevinden zich nog 3 kamers met een eigen badkamer en the special room op de bovenverdieping ziet uit op de prachtige vallei en heeft een jacuzzi.

Het domein is 2000 hectare groot, met een zwembad en bevat vele geheime (schaduwrijke) zithoekjes. Perfect om even uit te rusten en je te nestelen met een goed boek. Hangmatten genoeg om lekker te chillen. Vergeten we niet het overdekt yogaterras en yoga roof terrace met een spectaculair uitzicht en een 1000 jaar oude olijfboom in de vallei achter het huis.

Gemiddelde temperatuur begin mei in Ibiza: 20-23 graden.

Image by Jose Llamas

Wat te verwachten van je tijd op Villa Lillith & Eve...

Vroege yogi's genieten van een zalig openmakende hatcha flow op het yoga roof terrace. Daarna kan je smullen van een verrijkend ontbijt met vitamine water.

Denk aan ademhalingsoefeningen, meditaties, open heart ceremonie, cacao circle, journaling, yin yoga en kookworkshops rond macrobiotische voeding als één van vele dag- en avond activiteiten.

We sluiten af met een rijkelijk plantaardige buffet maaltijd geïnspireerd op de energie die we in de overgang van lente naar zomer nodig hebben.

Aanvullende activiteiten tijdens de week:

Stranddag met picknick, bezoek lokale hippie marktjes, wandeling naar het strand, hiking in de vallei, Extatic Dance in onze eigenste festival area, vuur ceremonie, sunset hike, yoga en meditatie onder de sterren.

Niet inbegrepen, maar wij boeken dit graag voor jou:

Massage, reiki, suppen, excursie naar Ibiza town, taxi, huren van een fiets.
 

Vanwege de diversiteit van de prachtige omgeving, bevinden we ons op de perfecte plek voor wandelliefhebbers. Je kunt het paradijs ontdekken dat ons omringt. Stap gewoon je deur uit, en je kunt rechtstreeks de natuur in lopen en een wandeling maken langs de kliffen...

Er wordt genoeg tijd voor rust gegarandeerd. Op vaste momenten op de dag kan je in stilte terugtrekken.

Activiteiten zijn niet verplicht mee te volgen, maar worden wel aangeraden om de volledige transformatie te doorgaan.

Lilith&Eve-JAN22-8.jpg

Op het domein van Villa Lillith & Eve bevinden zich 4 kamers met elk een eigen private ingang, privé badkamer met bad/douche en toilet, terras of lounge, airco koud en warm en een mini frigo.

In de Finca zelf bevinden zich nog 3 kamers, waarvan 2 op de gelijkvloerse verdieping en the special room suite met jacuzzi op de bovenste verdieping met verbluffend zicht op de vallei. Deze kamers hebben een privé badkamer met bad/douche en toilet en airco.

In totaal is er plaats voor 13 personen.

Je kamer in de Villa
*bij je boeking wordt je doorverwezen naar de boekingspagina van Flow.

 

Betalingsvoorwaarden:

Bij je reservering kan je vrij kiezen welk bedrag je op dit moment wenst te betalen. Een minimum van het voorschot van €500 geldt wel om je reservering definitief te maken. Het volledig bedrag mag ook.

We bieden je daarna de mogelijkheid om in 3 schijven te betalen.

Schijf 1: voorschot €500 op het moment van je reservering

Schijf 2: te betalen vóór 31/12/2023 met een minimum van €450

Schijf 3: te betalen vóór 31/3/2024 van het saldobedrag.

De prijs per persoon bevat 6 overnachtingen en alle boven beschreven dag- en avond activiteiten. Ook alle plantaardige macrobiotische maaltijden (ontbijt, lunch en diner) en dranken zijn inbegrepen in de prijs.

Niet te vergeten alle gezonde tussendoortjes zoals power bliss balls, seizoensfruit, noten en pitten en elke avond een dessertje. Alle linnengoed en badlinnen zitten mee in de prijs. Yogamat en toebehoren worden door ons voorzien.

 

Niet inbegrepen in de prijs per persoon:

Vluchten, reisverzekering en persoonlijke verzekering.

Persoonlijke uitgaven tijdens uitstappen en excursies.

Huur van wagen (kosten worden ter plaatse gedeeld).

Shuttle van de luchthaven naar de villa (wordt wel door ons georganiseerd).

Tijdens dit retreat staan metale en fysieke gezondheid centraal. Om die reden past alcohol en drugs hier niet thuis.

Annulering: Bij het reserveren van je plek ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden van Flow Yoga & Welzijn.

Klik hier om de voorwaarden na te lezen.

Betaling: Een voorschot van €500 wordt gevraagd om je plek als één van de 13 deelnemers te garanderen. Vóór 31/12/23 vragen we schijf 2 van de betaling via mail op. Eind maart wensen wij de betaling van het nog resterende bedrag te ontvangen.

Bij de reservering kan je er ook voor kiezen om meteen het volledige bedrag te betalen. Dit maakt het administratief een pak eenvoudiger.

Wens je een factuur, dan kan dit via mail aan admin@flow.world worden opgevraagd.

Lilith&Eve_Sofia-Gomez-Fonzo-78.jpg

Deze retreat is voor jou als ...
 

je moeilijk tot rust kunt komen in de ratrace van het alledaagse leven

je de indruk hebt steeds vast te zitten in je hoofd

je het beu bent om geleefd te worden in plaats van werkelijk echt te leven

je verlangt naar nieuwe inzichten en spirituele verrijking

je graag omringt met gelijkgestemde vrouwen die op een zelfde zoektocht zijn naar een betere versie van zichzelf.

je nood hebt aan ontspanning, meditatie en meer zelfzorg.

je wilt verdiepen in je bewustzijn en algemene gezondheid

je meer kennis wilt opdoen omtrent gezonde plantaardige en energierijke voeding

je hart te gesloten is en het tijd is om het te leren openen

je dingen wilt loslaten en je voelt dat de tijd hiervoor gekomen is

je op zoek bent naar diepe innerlijke rust

Lilith&Eve-JAN22-75.jpg

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor je doen?

FLOW organiseerde al eerder opladende reizen naar Ibiza, Tenerife, Zuid-Frankrijk, de Ardennen, Tiengemeten en Drenthe. Steeds op een originele locatie met een goede vibe.

 

De nadruk van deze reizen ligt op het diep tot rust en tot je eigen essentie komen, loslaten en zelfs  transformeren. De groepen worden zorgvuldig en evenwichtig samengesteld.

 

De FEED YOUR SOUL retreats zijn een unieke en doordachte combinatie van spirituele bewustzijnstransformatie en energierijke ondersteuning via macrobiotiek. Alle FYS retreats zijn volledig plantaardig met nadruk op de kracht van voeding als medicijn en voorkoming van vele klachten. 

Op een serene doch speelse manier smelten de talenten van Wendy en Ellen samen en maken ze als duo een blijvende indruk achter op de deelnemers. Naast de onderdompeling in yoga en meditatie is er tijdens de week retreats mogelijkheid tot het volgen van één of twee kookworkshops waarbij de kunsten van het plantaardig koken en het seizoensgebonden bereiden uitvoerig aan bod komen.

Wendy bio.jpg

Yoga teacher, holistisch coach en FLOW-bezieler Wendy Donckers lééft al meer dan tien jaar yoga, spiritualiteit en alles rond trauma en heling. Met FLOW creëert ze een veilige haven voor rust, heling, groei en verbinding.

Voor die tijd leidde ze een druk en onstuimig bestaan vol extremen, met onder andere een burn-out tot gevolg. Die bood haar de kans om eindelijk te leren ontspannen en rust toe te laten. De overgang van het feestleven en de competitieve basketbalwereld naar yoga en meditatie werd een boeiend en uitdagend proces. De eerste meditatie liep uit op een groot lachsalvo.

Wendy kwam op jonge leeftijd al reizend in contact met ceremonies en oude rituelen in verschillende culturen, en raakte meteen onder de indruk van de kracht van spirituele tradities. In de yogateacher opleiding die ze in Nederland volgde, werd de link gelegd met de oude Keltische gebruiken en filosofie, waardoor ook onze eigen voorouderlijke roots een plek kregen. Voor Wendy is het een kunst om deze krachtige tradities te integreren in de wereld van vandaag.

Vegan Chef, holistisch gezondheidscoach in opleiding en lovelly.vegan-bezieler  Ellen Van Neste, heeft het wilde verlangen om iedereen te laten kennismaken met de heerlijkheden die de plantaardige keuken te bieden heeft. De unieke combinaties, de verrukkelijke smaken, de puurheid van de vegan keuken. 

 

Sinds kort heeft ook de Macrobiotiek haar volledig in haar greep. Ze inspireert haar plantaardige buffeten met de energie van het seizoen waarin ze zich bevindt. Voeding als medicijn en het wondermiddel om mensen nog meer via voeding je lichaam energetisch in balans te brengen.

 

Haar liefde en passie voor gezond en lekker eten proef je in haar gerechten. In haar keuken komt ze echt tot rust, het is de plek waar haar creativiteit volledig op zijn beloop kan gaan.

 

Met de opgedane kennis in haar 2-jarige opleiding tot holistisch gezondheidscoach hoopt ze iedereen met gezondheidsproblemen te helpen door middel van aangepaste voedingsschema's, richtlijnen en adviezen.

Fotofolies x EllyGoesTofu-16.jpg
bottom of page