top of page
Image by Foad Roshan

FEED YOUR SOUL
DAG RETREAT

Spring Energy

zondag 24 maart

tropische Bloem

Ervaar de kracht van de lentenergie in je hele lichaam en stimuleer met de juiste voeding de opwaartse energie die in de lente zowel in de natuur als in jezelf tot leven komt.
 

Voel je de drang om deze energie, die als een natuurlijk proces in het seizoen plaatsvindt, te integreren in je eigen leven?

Ben je klaar om de start van de lente te gebruiken als het begin van de verwezenlijking van een nieuw idee, een nieuwe intentie of een nieuw project?

Betekent de lente voor jou een frisse start vol energie en levenslust?
Of ontbreekt het je momenteel aan de energie om iets nieuws te starten of op gang te brengen?

 

Wij nodigen je graag uit voor ons volgende retreat, waarbij je leert de energie van de lente te integreren in je leven en kunt proeven van wat aangepaste voeding voor de lente voor jouw gezondheid kan betekenen.

tropische Bloem

Spring Energy

Praktische info
Zondag 24 maart van 9.30u tot 17.30u
Binnenkomen tussen 9.30u en 10u
Start 10u

Locatie
Het betoverde kasteel van Sterckshof in Deurne Gelegen naast het park van het Rivierenhof.

Prijs
€140 incl.BTW (vraag naar je factuur)

Organisatie
Lovelly.vegan & Flow Yoga & Welzijn

Spring Energy

tropische Bloem

De lente nodigt je uit tot vernieuwing, tot ontluiken en simpelweg te 'worden'.

Het is een uitnodiging om de frisheid van het leven en binnenin jezelf te omarmen, jezelf te laten bloeien te midden van de ontluikende natuur.

Herleven, opbloeien, mediteren, jezelf omhullen in de vernieuwde energie,

en volkomen in vrede zijn met deze keuze.

De natuur wordt ook levendiger, warmer en kleurrijker. De lente is de tijd waarin zaadjes ontkiemen, zich een weg banen naar het zonlicht. De aarde te voeden met de energie van de eerste zonnestralen, klaar om te bloeien in prachtige bloemen en weelderig groen.

 

Laat ideeën ontspruiten, omringd door vernieuwde energie, warmte en levenslust.

Het is de lente die je uitnodigt om diezelfde natuurlijke flow in jezelf en in je leven te integreren. Het zijn deze lentemaanden die je nodig hebt om jezelf te laten opfleuren, te omringen met frisheid en levendigheid. Zonder teveel zorgen over sociale verplichtingen, zonder angst om alleen te zijn.

 

Het is een tijd om gewoon 'te worden'.

Keer naar binnen, laat jezelf opbloeien, kook met frisse ingrediënten, voed jezelf met alles wat de lente te bieden heeft. Lees een goed boek in het zachte lentezonnetje.

Laat een verkwikkende lentewandeling je omringen, vul je ruimte met de geur van bloeiende bloemen, laat vrolijke deuntjes op de achtergrond spelen...

ah...

Daar heeft iedereen toch nood aan?

Image by Aniket Bhattacharya

Deze dag is voor jou als...

je hunkert naar nieuwe inzichten en spirituele groei te midden van het bloeiende seizoen

je de wens hebt om je bewustzijn te verdiepen en te investeren in je algehele gezondheid

je nieuwsgierig bent naar gezonde, energierijke voeding die in harmonie is met de lentetijd

je stilletjes aan terug uit je winterdip wilt geraken en daarbij aangepaste ondersteuning wenst

je nieuwe intenties en ideeën wilt beginnen uitwerken, maar niet weet hoe eraan te beginnen

je moeilijkheden hebt om in de ochtend uit je bed te komen

je vaak kwaad en humeurig rondloopt en je beschouwt je leven vaak als zwaar

je de energie ontbreekt om op te starten, naar buiten te treden en mensen te ontmoeten

je beslissingen uitstelt of veel twijfelt wat het juiste is om te doen

je vaak een ochtendhumeur hebt en telkens naar de koffie grijpt

je ongeduldig of vaak gefrustreerd bent hoe de zaken lopen

je graag deel uitmaakt van een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die streven naar zelfverbetering

je behoefte hebt aan ontspanning, meditatie en een toewijding aan zelfzorg te midden van de opbloeiende natuur

Deze dag biedt een uitnodiging om te bloeien, te groeien en jezelf te ontwikkelen, geleid door de energie van de lente.

kamilla-isalieva-Sn7WAIDEZzw-unsplash.jpg

FEED YOUR SOUL
DAG PROGRAMMA

9.30u

10u

 

11u

11.15u

12u

12.45u

13u

14u

16.15u

17u

Binnenkomen tot 10u

Openingsceremonie

Ademen, shaken en meditatie

Korte pauze

Zachte detox yoga

Innerjourney en shavashna

Korte pauze

Plantaardige lente lunch (glutenvrij)

Wildpluk wandeling met Ellen (Stay Wild and Grounded)

Thee en dessert in het park

Afsluitceremonie en dans

Dit is de derde editie van het 'Feed Your Soul' dagretreat. Deze lente kiezen we opnieuw voor de uitnodigende plek in de yogaruimte van Flow Yoga & Welzijn gelegen in het betoverende kasteel van Sterckshof in Deurne. Aangrenzend ligt het prachtige park van het Rivierenhof waar we enkele van de buitenactiviteiten zullen plaatsvinden.

image00016.jpeg
Image by Meriç Dağlı

Verstil het lawaai van je gedachten en dompel jezelf onder in een hemelse oase van rust tijdens de betoverende 'Feed Your Soul' dagretreat.

Laat je leiden door de kalmerende handen van Wendy Donckers en Ellen Van Neste, terwijl je je lichaam, geest en ziel voedt met een unieke combinatie van eersteklas macrobiotisch veganistisch eten, yoga, meditatie, energiewerk en krachtige rituelen, omringd door de magische muren van het betoverende kasteel Sterckshof en het prachtige park van het Rivierenhof.

Reset je systeem, keer terug naar de essentie en streven naar dat zalige gevoel van opperste 'bliss'. Het soulful macrobiotische eten dat volledig in  het thema van het transformatie element boom (lente) staat,versterkt en voed je lichaam van buiten en van binnenuit, de yogalessen laten je soepel en zacht voelen, de inspirerende en helende meditaties bevrijden je geest en de omringende natuur vult je met vreugde.

Deze dag is een innerlijke reis waarbij we contact maken met ons diepste wezen en genieten van innerlijke rust en hernieuwing. We stappen uit de automatische piloot en gaan voor oprechte verbinding met onszelf. Het contact met je ware zelf schenkt je rust, inzichten en creativiteit. Jij verdient dit moment voor jezelf.

Yoga teacher, holistisch coach en FLOW-bezieler Wendy Donckers lééft al meer dan tien jaar yoga, spiritualiteit en alles rond trauma en heling. Met FLOW creëert ze een veilige haven voor rust, heling, groei en verbinding.

Voor die tijd leidde ze een druk en onstuimig bestaan vol extremen, met onder andere een burn-out tot gevolg. Die bood haar de kans om eindelijk te leren ontspannen en rust toe te laten. De overgang van het feestleven en de competitieve basketbalwereld naar yoga en meditatie werd een boeiend en uitdagend proces. De eerste meditatie liep uit op een groot lachsalvo.

Wendy kwam op jonge leeftijd al reizend in contact met ceremonies en oude rituelen in verschillende culturen, en raakte meteen onder de indruk van de kracht van spirituele tradities. In de yogateacher opleiding die ze in Nederland volgde, werd de link gelegd met de oude Keltische gebruiken en filosofie, waardoor ook onze eigen voorouderlijke roots een plek kregen. Voor Wendy is het een kunst om deze krachtige tradities te integreren in de wereld van vandaag.

Wendy bio.jpg
Fotofolies x EllyGoesTofu-16.jpg

Vegan Chef, holistisch gezondheidscoach in opleiding en lovelly.vegan - bezieler Ellen Van Neste, heeft het wilde verlangen om iedereen te laten kennismaken met de heerlijkheden die de plantaardige keuken te bieden heeft. De unieke combinaties, de verrukkelijke smaken, de puurheid van de vegan keuken. 

 

Sinds kort heeft ook de Macrobiotiek haar volledig in haar greep. Ze inspireert haar plantaardige buffetten met de energie van het seizoen waarin ze zich bevindt. Voeding als medicijn en het wondermiddel om mensen nog meer via voeding je lichaam energetisch in balans te brengen.

 

Haar liefde en passie voor gezond en lekker eten proef je in haar gerechten. In haar keuken komt ze echt tot rust, het is de plek waar haar creativiteit volledig op zijn beloop kan gaan.

 

Met de opgedane kennis in haar 2-jarige opleiding tot holistisch gezondheidscoach wilt ze iedereen met gezondheidsproblemen te helpen door middel van aangepaste voedingsschema's, richtlijnen en adviezen.

Wat anderen er van vonden

Yoko, Durbuy,

6-8 oktober'23

 ik heb heel erg genoten van het weekend en zou er zo opnieuw willen zijn. 

 

Wat ik erg fijn vond was de ongedwongen sfeer, de openheid, de yoga in combinatie met de chakras en het heerlijke eten omringd door een groen kader en enorm fijne, gelijkgestemde mensen. 

 

Ik heb echt een reset kunnen maken op een moment waarop het erg welkom was voor mij (de periode viel ook heel gelegen na de septemberdrukte en mooi met de herfst en het vallen van de blaadjes). 

Maria, Dag Retreat

30 december'23

Voor mij was het allemaal perfect. Ik voel me steeds helemaal thuiskomen.

Ann, Durbuy,

6-8 oktober'23

Hey, dag geweldig straffe en inspirerende vrouwen!

Dankjewel om ons zo in de watten te leggen, uit te dagen om de lat net iets hoger te leggen, en te ademen zoals ik hiervoor nog nooit geademd heb!

Ik vond het een bijzonder mooie en verzorgde locatie, alles was er!

Heerlijk om in zo’n rustgevende kamer te mogen slapen, en dan nog een vensterbank vol verrassingen aan te treffen.  Heel sfeervol van jullie aangepakt! Chapeau.

Verder vond ik de afwisseling tussen yoga/meditatie/vrije momenten perfect.

Niks moest, maar het ritme bood wel de mogelijkheid om toch echt alles mee te pikken, perfect wat mij betreft.

Kara, Durbuy,

6-8 oktober'23

Ik vond alles goed en in balans. Veel variatie qua meditatie en yoga, rust, lekker eten, outdoor, en aangename mensen! Dat weekend heeft mij ook deugd gedaan!

🙏🙏🙏

Terugblik op vorige edities

Dankjewel om ons zo in de watten te leggen, uit te dagen om de lat net iets hoger te leggen, en te ademen zoals ik hiervoor nog nooit geademd heb!

Ann, Feed Your Soul Weekend Retreat '23

Ga samen met ons zalig 'retreaten' in Ibiza en vier met 12 gelijkgestemde vrouwen de overgang van 'energieke Lente' naar 'vurige zomer'

FEED YOUR SOUL
WEEK RETREAT

 

Ibiza vibes

Yoga-Magazine-NL-Sofia-Gomez-Fonzo-19.jpg
bottom of page